Hvad er krop og helhedsterapi?

Hver især er vi født som unikke personer, med hver vore behov og muligheder. Ved krop og helhedsterapi går man ind og ser på det hele menneske fysisk og mentalt, og finder ind til de behov og muligheder man har. En del mennesker bruger også krop og helhedsterapi til personlig udvikling.

Jeg afbalancerer kroppen rent energimæssigt, når de energimæssige blokeringer fjernes, frigøres energien og livsglæden forøges og kroppen får hjælp til, at helbrede sig selv. Desuden øges klientens indsigt og bevidsthed om egne indre ressourcer. Jeg afbalancerer endvidere kroppen for vitaminer, mineraler og cellesalte.

Ved allergier, sygdomme eller andre ubalancer, prøver jeg at finde årsagen og afbalancere den. Jeg afbalancerer din krop ved hjælp af forskellige teknikker, samt vejleder dig i, hvad du evt. selv kan gøre for, at få det godt.

Dybt i ethvert menneske ligger viden om, hvad der passer til netop en selv. Den viden kan hentes frem i enhver af os igen. Det kræver, at du giver slip på gamle ubrugelige ting og mønstre, og gør dig  fri af det.

For at man skal have det godt, er det vigtigt der er en fin balance mellem miljø, krop, sjæl og sind.

Lad mig hjælpe dig med det!

Du kan læse mere om kurser og uddannelse indenfor Krop og helhedsterapi her.

Nyheder

.