Firmaordning

Vil du gerne passe på dine medarbejdere - vil du gøre din virksomhed til, et attraktivt sted at være......

Jeg tager ud i virksomheder og laver afstresning  / meditation med medarbejderne og den øvrige personale stab. Der er ingen begrænsning på antallet af medarbejdere, hvis bare lokaliteterne er derefter. Det aftales individuelt med hvert firma, hvor længe og hvor tit man ønsker afstresning til ens medarbejdere.

Meditation styrker koncentrationen, forbedre indlæring og nedsætter stress. Mennesker der lever i en stresset hverdag, oplever mindre stress og større balance i kroppen efter meditation.

Jeg giver nogle små nemme øvelser, som medarbejderne selv kan supplerer med - når jeg ikke er der.

Medarbejderne kan også individuelt komme og få behandling i klinikken.

Generelt er sundhedsordninger fradragsberettiget for virksomheden og skattefrie for medarbejderne, hvis de tilbydes som led i virksomhedens generelle personalepolitik for alle medarbejdere i virksomheden. Skattefrihed forudsætter også, at der er tale om behandling eller forebyggelse af arbejdsbetingede skader.

Læs selv videre på link til ligningsvejledningen 2007 

Vær opmærksom på, at klinikken for Krop & helhedsterapi ikke kan stilles til ansvar. Idet det alene er virksomhedens eget ansvar, at undersøge om denne opfylder retten til fradragsberettiget sundhedsordning.

 

Nyheder

.