Hvordan foregår det?

Man starter altid med en kort samtale, hvor jeg finder ind til de ting der skal arbejdes videre med. Klienten lægger sig op på briksen, med alt tøjet på.

Jeg tester kroppen igennem og finder ind til evt. ubalancer på dine meridianbaner, organer og det øvrige energisystem. Jeg retter alle de evt. ubalancer op, som jeg finder. Jeg tester om du mangler vitaminer, mineraler eller cellesalte, og vejleder dig endvidere i om det kan rettes op via kosten eller du igennem en periode har brug for et tilskud af vitaminer, mineraler, cellesalte eller andre urter.

Jeg afbalancerer din krop ved hjælp af forskellige teknikker bl.a. akupressur og healing.

Under afbalanceringen bliver der løsnet op for nogle blokeringer i kroppen, disse blokeringer har holdt på affaldsstofferne. Når blokeringerne fjernes, frigives mange affaldsstoffer på en gang og der kan forekomme forskellige udrensnings symptomer.

Mest almindelige symptomer kan være kulde, træthed, influenza lignende symptomer, tørst eller ildelugtende urin. Det er derfor vigtigt at drikke meget vand i dagene efter afbalanceringen. Det er også vigtigt, at give kroppen hvile efter afbalanceringen.

 

Nyheder

Messe